Lézeres pigmentfolt eltávolítás

A pigmentfoltok is zavaró esztétikai problémát jelenthetnek, melyeket a bőr öregedése és az UV sugárzás okoz.

SZERENCSÉRE MA MÁR KÖNNYEN ÉS GYORSAN ELTÜNTETHETŐK A LÉZERES TECHNOLÓGIA SEGÍTSÉGÉVEL.

Mik azok a pigment foltok tulajdonképpen? Ilyen elváltozások például a szeplők, öregségi foltok (napfoltok), anyajegyek, májfoltok, melasma (barna folt az arcon) vagy aktinikus keratózis (kitüremkedő elváltozás).

Többféle pigmentkezelési technikát alkalmazunk, melyet az adott elváltozás színe, mélysége, kiterjedése alapján választunk ki, mindenkinek személyre szabott kezelési tervet állítunk össze az első konzultációt követően.

A pigmentfolt-eltávolító kezelés folyamata:

Az Alma-Q festéklézerrel egy speciális kombinált pigment kezelés is végrehajtható, mely három különböző technológiával történő eljárás.

Első lépésben a mélyrétegben található, erősen fixálódott, nagy töménységben pigmenteket tartalmazó elváltozásokat célzottan, Q-kapcsolt lézerfénnyel bontjuk szét.

Ezt követően a második és harmadik lépésben a felszínen kialakult napkárosodásokat 532 nm fényű Q-kapcsolt KTP zöld lézerrel és IPL fénnyel villantjuk. A fény hatására hőenergia alakul ki, mely a melanint felmelegíti, így apró részekre bomlik, ezeket a sejtmaradványokat az immunrendszer könnyen eltávolítja.
Alma-Q lézerrel két lépésben két különböző bőrmélységet is célozhatunk a pigmentált elváltozások kezelése végett.

Első lépésben a mélyben lévő 1064 nm mélységet célozzuk, melyek a sötét, régen fixálódott festékes elváltozásokat kezeljük, majd a felszín közelében lévő KTP 532 nm-el a barnás-pirosasakat.

Beszéljenek a képek – Kattintson az eredményekhez, előtte-utána fotókhoz!

Miért válassza a Pasarét Klinikát Lézeres pigmentfolt eltávolításra?

CSÚCSTECHNOLÓGIÁT
JELENTŐ
GÉPPARK

PROFI
SZAKEMBEREKBŐL
ÁLLÓ CSAPAT

RENGETEG
ELÉGEDETT
PÁCIENS

SZEMÉLYRE
SZABOTT
KEZELÉS

INGYENES
ELSŐ
KONZULTÁCIÓ

FOGLALJON IDŐPONTOT EGY INGYENES KONZULTÁCIÓRA VAGY VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL!