Seprűvénák és az arc hajszálereinek kezelése

AZ ALMA LASERT ÉRRENDSZERI ELVÁLTOZÁSOK, PÉLDÁUL
PÓKVÉNÁK 
ÉS TÖRÖTT HAJSZÁLEREK KEZELÉSÉRE IS HASZNÁLJÁK.

A kisméretű érelváltozások mint a seprűvénák vagy a nemkívánatos hajszálerek nem jelentenek komoly egészségügyi rizikót, de sokszor rossz helyen jelennek meg, vagy a színükkel komoly esztétikai problémát okoznak. Általában piros vagy kékes színűek és ezzel elütnek a bőr eredeti természetes színétől. Az Alma Laser berendezései a 4 mm-nél kisebb érbetegségek kezelésére nagyon jó eredménnyel használhatók.

Seprűvénák kezelése

A testen levő hajszálereket seprűvénáknak nevezzük. Legtöbbször a combokon vagy vádlik felett alakulnak ki. Komoly zavart nem okoznak, bár utalhatnak elégtelen nyirokkeringésre. Inkább esztétikai hatásuk miatt szokták keresni a megoldást az eltüntetésükre. Ezek kezelése nagy biztonsággal végezhető a lézeres berendezéssel.
Első lépésben nyomással fel kell térképezni az elhalt ill. élő szakaszokat. Ez hasznos információt ad arra nézve, hogy milyen hatékonysággal lehet eltüntetni ezeket. Az elhalt szakaszok nehezebben szívódnak fel. A kisebb különálló hálózatok nagy hatékonysággal kezelhetők, míg a gócponttal rendelkező hálózatoknál tanácsos egy érsebész véleményére támaszkodni.

SZABADULJON MEG ÖN IS A CSÚFÍTÓ SEPRŰVÉNÁKTÓL
LÉZERES KEZELÉSEINKKEL!

Hajszálerek az arcon

Az arcon megjelenő érelváltozások az orrtőnél az arc két oldalán és az állon jelentkeznek. Ezek sajnos nagyon szem előtt vannak és jól láthatók, így érthetően zavarják a pácienseket. Lézeresen a 4 mm alatti méreteket kiválóan lehet kezelni. A pirosas színűek szinte azonnal eltünnek mivel a lézerfény azokat elégeti és azok fel is szívódnak. A lilás-kékes erek véráramlása is megszűnik de felszívódásukig 6-8 hetet is kell várni.

TEGYEN ÖN IS EGY LÉPÉST A HIBÁTLAN ARCBŐRÉRT,
TÁVOLÍTTASSA EL HAJSZÁLEREIT LÉZERES KEZELÉSSEL!

FOGLALJON IDŐPONTOT EGY INGYENES KONZULTÁCIÓRA VAGY VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL!

Beszéljenek a képek – Kattintson az eredményekhez, előtte-utána fotókhoz!

Miért válassza a Pasarét Klinikát a lézeres sperüvéna kezelésre?

CSÚCSTECHNOLÓGIÁT
JELENTŐ
GÉPPARK

PROFI
SZAKEMBEREKBŐL
ÁLLÓ CSAPAT

RENGETEG
ELÉGEDETT
PÁCIENS

SZEMÉLYRE
SZABOTT
KEZELÉS

INGYENES
ELSŐ
KONZULTÁCIÓ