Világszínvonalú gépparkunk

SZINTE NINCS OLYAN BŐRELVÁLTOZÁSI PROBLÉMA, MELYRE KLINIKÁNK GÉPEI, KOLLÉGÁINK SZAKTUDÁSÁVAL KARÖLTVE, NE TUDNÁNAK HATÉKONY MEGOLDÁST KÍNÁLNI. TEKINTSE MEG VILÁGVISZONYLATBAN IS AZ ÉLVONALBA TARTOZÓ BERENDEZÉSEINKET!

Alma Lasers – HARMONY XL PRO

Egyetlen készülék a legtöbb esztétikai probléma kezelésére: ez az Alma Harmony XL Pro

A leginnovatívabb fejlesztések és klinikai hatékonyság professzionális kezeléseket tesznek lehetővé. Csúcsminőség és innováció a vendégeink elégedettségéért!

Az Alma Lasers Harmony XL PRO berendezése a piacon elérhető legsokoldalúbb lézertechnológiás gép. Közel 65 bőrállapot kezelésére alkalmas piacvezető eszköz. Az alapgép több kézifejjel egészíthető ki ezzel növelve a lehetséges kezelésfajták számát. A Harmony XL PRO nemcsak csúcstechnológiájával hívja fel magára a figyelmet de klinikailag bizonyított eredményekkel is rendelkezik, sőt minden alkalmazott technológiája az FDA (Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (Food and Drug Administration)) tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A berendezés 6 fő indikációra nyújt hatékony megoldást.

BŐRFIATALÍTÁS
A kihívást jelentő életkorral kapcsolatos problémák – mint a ráncok, szarkalábak, mély barázdák, a bőr megereszkedése és fénytelenné válása – jelentős mértékben javíthatóak a Q-kapcsolt 1064 lézerrel, a NIR (infravörös) technológiával vagy a kettő kombinációjával. Mindegyik módszer klinikailag bizonyítottan biztonságos és hatásos minden bőrtípusra, még az olyan érzékeny területek kezelésére is, mint az arc, 
a nyak és a dekoltázs bőre.

ÉRTÁGULATOK
Az Alma Harmony segítségével a vaszkuláris elváltozások láthatósága jelentősen csökkenthető. Ezek az eredmények a Dye-VL technológia, az Nd:YAG lézer, ill. a kettő kombinációjának segítségével érhetőek el, még a mélyvénás elváltozások az Nd: YAG lézer segítségével kezelhetőek a leghatékonyabban.

PIGMENTFOLT ELTÁVOLÍTÁS
Az Alma Harmony XL PRO több rétegben kezeli a pigmentfoltokat a Dye-SR, a Q-kapcsolt Nd:YAG lézer és az IMPACT technológia segítségével.

TÓNUS ÉS TEXTÚRA
Az egyenetlen bőrszín és bőrstruktúra, ill. a felületi pigmentáció jelentős mértékben javítható a frakcionált Er:YAG lézer, az infravörös (NIR) technológia és az IMPACT hatóanyagbevitel segítségével.

AKNE
A ClearSkin az első technológia, amely a nem-ablatív lézert kombinálja a kontakt hűtéssel, valamint a vákuum technológiával a hatékony és biztonságos kezelések érdekében.
A nem-ablatív ER:Glass 1540 lézer mélyen behatol a bőrbe, és termikus hatást fejt ki a faggyúmirigyekre, 
a P. acnes baktériumot megsemmisíti és a faggyútermelést lecsökkenti, miközben a környező szöveteket érintetlenül hagyja.
A vákuum mechanizmus kivonja a faggyút a bőrből, miközben a Kontakt hűtés védi a bőrt, és fájdalommentessé teszi a kezelést. A kezelés minden bőrtípuson hatásos, nincsen mellékhatása és simább arcbőrt eredményez, tartós hatással.

Alma Lasers
HARMONY XL PRO

Alma Lasers – BeautyFill

A BeautiFill teljeskörű megoldás zsírszíváshoz, bőrfeszesítéshez és zsír visszatöltéshez.

A BeautiFill az első lézeres zsír visszatöltő készülék. A lézer által végzett zsírszívás hatékonyabbnak bizonyult a zsírsejt vitalitásának megőrzésében azáltal, hogy nem roncsolja a zsírsejteket, ugyanakkor kevesebb vér és kötőszövet kerül az összegyüjtött zsírszövetbe.

A BeautiFill egyetlen készülék segítségével végzi el a zsírszívást, bőrfeszesítést és zsír visszatöltést, optimalizálva és lerövidítve a teljes folyamatot.

3 az 1-ben kanül
A BeautiFill újítása a körben Mercedes jel formában kivágott kanülbe ágyazott radiális kibocsátású üveg- szál, amely lehetővé teszi a 360°-ban, kis teljesít- ménysűrűséggel történő lézerfény kibocsátást.
Ennek előnye, hogy az energiát egyenletesen oszlatja el a kezelendő területen, így gyorsan eltávolítja a zsírsejteket még a nagyobb zsírszövetekből is, ezzel meggyorsítva az eljárást, valamint minimalizálja az égés kockázatát. A 360°-ban kibocsátott lézerfény a kötőszövetben lévő vizet célozza, így könnyedén leválasztja a zsírsejteket, anélkül hogy azok sérülnének, ezzel biztosítva 95%-nál magasabb zsírsejt vitalitást és ezzel párhuzamosan a bőr egyenletes feszesítését. Vizsgálatok szerint a BeautiFill jóval nagyobb zsírsejt vitalitást eredményez, mint a manuális zsírszívás. A közhiedelemmel ellentétben a zsír visszatöltés sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos zsírszívás, mert sokkal kisebb mennyiséget, ellenben kiváló minőségű zsírsejteket igényel.

Tökéletes töltőanyag
A szépségiparban egyre nagyobb szerepet tölt be a saját zsírral történő mell- és fenéknagyobbítás, valamint az arcfiatalítás. A saját zsír azonnali elérhetősége és a szervezetbe való természetes integrációja, ill. a tartós eredmények miatt rendkívül kedvelt eljárás. A BeautiFill 95% fölötti zsírsejt vitalitást ér el a leszívott zsírnál, ezzel tökéletes alternatíváját kínálja a szintetikus töltőanyagoknak.
A zsír visszatöltés rendkívül hatékony lehet azok- nál a pácienseknél, akik allergiások vagy érzékenyek az olyan töltőanyagokra, mint a kollagén vagy a Hylaform.

Lézerezés és zsírszívás egyszerre
A BeautiFill kanülbe ágyazott üvegszálának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a lézerezés és a zsírszívás párhuzamosan történjen. Az eszköz segítségével az orvos könnyedén átha- lad a kötőszöveteken, ezáltal gyorsan és hatékonyan távolítja el a zsírsejteket. Mivel a lézer fényenergiáját a kötőszövetek nyelik el, így nem roncsolja olyan mértékben a véredényeket, mint a manuális leszívás. Ez minimalizálja a vérzést, a duzzanatot és az olyan testi traumákat mint pl. a hematómák, ödémák és véraláfutások, valamint csökkenti a kezelés után fellépő fájdalmat.

Bőrfeszesítés
A hatékony zsírbontás mellett az 1470 nm-es dióda- lézer által termelt hőenergia összehúzza a meglévő kollagént és serkenti az új kollagénrostok képződé- sét ezáltal feszesítve a bőrt, így lehetővé válik az egyidejű zsírszívás és bőrfeszesítés. Ezen kívül a BeautiFill kínál egy kizárólag bőrfeszesítésre alkalmas kanült is, mely különösen fontos az olyan kényes területek kezeléséhez mint az arc, a nyak, valamint a cellulit területe.

Alma Lasers –
BeautyFill

Alma Lasers – Alma Hybrid

Példátlan precízió a bőrfiatalításban és hegkezelésben – Ez az Alma Hybrid.

Ablatív, non-ablatív és termikus terápiákhoz. Az Alma Hybrid három technológia szinergiájának köszönheti erejét és hatásosságát: szén-dioxid lézer az optimális és precíz eredményekért, erőteljes non-ablatív 1570nm lézer a hámréteg szintéziséért és az Alma szabadalmaztatott ultrahang innovációjával a bőr mélyebb rétegeinek megcélzásához. Sokoldalúan alkalmazható a magas minőségű és kíméletes kezelésekhez.

A lézeres hámlasztás, bőrmegújítás és bőrregenerálás leghatékonyabb eszköze egy kivételesen innovatív berendezésben. Ez az egyedülálló technológia a 10 600 nm (CO2) lézer és egy 1570 nm lézer kombinációját valósította meg. Míg mindkét lézertechnológia ömagában is kiemelkedő minőséget jelent, az Alma Hybrid e kettő ötvözésével egy új minőségi szintet hozott a piacra.
Az egyik technológiával a bőr felszíni problémái orvosolhatóak, úgy mint a ráncok, hegek eltüntetése és a felület egységesítése. A másikkal pedig a bőr megújítását és frissülését, teltebbé válását lehet elősegíteni. Így együttesen érhető el a bőr fiatalodása ás szerkezetének újraépítése.

Ez a technológia kifejezetten kedvelt a páciensek körében mert egyedülállóan gyors eredményeket hoz, de a beavatkozás kíméletessége is komoly érv az eljárás mellett.

Miért válassza a Pasarét Klinikát?

CSÚCSTECHNOLÓGIÁT
JELENTŐ
GÉPPARK

PROFI
SZAKEMBEREKBŐL
ÁLLÓ CSAPAT

RENGETEG
ELÉGEDETT
PÁCIENS

SZEMÉLYRE
SZABOTT
KEZELÉS

INGYENES
ELSŐ
KONZULTÁCIÓ

FOGLALJON IDŐPONTOT EGY INGYENES KONZULTÁCIÓRA VAGY VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL!